Valborg - årets fest!

I morgen stikker jeg over til søtabror for å svinge kroppen på den årlige Valborg-feiringen i Uppsala. Siste april er en STOR dag I'm telling you. Bare hør her:
Dagen starter 09.00 sharp med den såkalte  "skumpafrullen". Med andre ord; ti stykk drikkeglade folk, sprudlende champagne i alle glass og så mange nystekte pannekaker du måtte ønske).
IKKE feil: 


Etter frokost løper vi til nærmeste kino hvor vi stjeler med oss matchende tøy. Det er superviktig at man ser ut som en total tulling denne dagen:


I fjor var det en gjeng dverger som kom utkledd som Rosapanter'n. Og helt på sin plass, brukte vi i grunn hele dagen på å peke og le. Snakk om idioter. Den minste dvergen hadde til og med tatt med seg sønnen sin... På en fyllefest! Fy skam.


Når festantrekkene er i boks må alle i tradisjonens tro, løftes og snues 180 grader, slik at champisen fordeler seg jevnt. Man skal tross alt holde i gang hele dagen, og da er det megaviktig at alkoholen ikke legger seg på ett og samme sted i kroppen.
Hvem som løfter kan variere fra år til år:


De aller beste nøyer seg selvfølgelig ikke med vanlig rotering, men tar heller i bruk triks fra en eller annen gammel film: 


I fjor sklei det dessverre litt ut og gikk så smått over til rundhjuling. Akkurat dét er ikke like hyggelig da.


Da alle frokostdeltakerne er snudd opp-ned, hooker vi opp med resten av Sverige i nærmeste park:


Stockholms-brætsa ankommer alltid via luften. Skal det være kægete, så skal det:


Resten av dagen gjør folk det som passer dem. Noen slapper av med en kasse pils, pølser og ballonger, mens andre bruker dagen på å bodysurfe:


På kvelden er det obligatorisk grilling og innleid underholdning. I fjor var det to klovner som styrte showet:


Og når underholdningen er ferdig, popper alltid penismannen innom for å vise frem utstyret sitt: 


Siden jeg bare møter den en gang i året passer jeg selvfølgelig på å kose litt med den:Penismannen er helt konge på å piffe opp stemningen. Etter lemshowet tar det alltid helt av! Folk løper rundt og er helt gale, danser, synger og står i. (Men for å skåne mine medkriminiminelle, velger jeg derfor å sensurere bildene fra denne tidsperioden.)

Kvelden avsluttes forøvrig ALLTID i mongolune iført kveldens brillefangst: 


Keene på å bli med? Billetter kan bestilles her.

Ciao!

Spytt ut! :)

Legg igjen et fotspor

Sanna

Sanna

24, Oslo

Født i Sverige, oppvokst i Tønsberg, bosatt i Oslo - enda en bloggjævel. Studerer journalistikk og er innen rimelighetens grenser en gladlaks :) Blogger om smått og godt, alt og ingenting. Legg gjerne igjen et spor etter deg, eller send meg en e-post på: susannalindback@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits