Going down under

Jajaja, her i byen går ting på usmørte skinner: det går fremover i halvlunka fart mot sommeren. Solen stråler mens eksamenstiden klasker meg i bakhodet. Stresser over at jeg ikke er stressa, og teller semi-vemodig ned dagene til avreise. Flyttedatoen åler seg nærmere innpå og tar like herlig med seg et lass nervøsitet. Misforstå meg rett, men jeg sitter med et ambivalent forhold til Australia-flyttinga. På den ene siden gleder jeg meg som en brud over dørstokken, men på den andre siden gruer jeg meg som en unge uten bursdagsgaver. Lempen i ulempen er at savnsåret etter folk lappes over av gledesplasteret. Så hey; hvem er jeg til å klage? Jeg pakker alle jeg elsker ned i hjertet, fyker avgårde ett år, lever livet og kommer hjem til folk jeg egentlig aldri dro ifra. Jeg velger å beskrive det hele som et lykkerus med klumpfot.

MEN, en annen ting som derimot gjorde meg veldig glad var mailen som dumpa ned i innboksen fra Curtin. Her snakker vi high-school-movie-følelse. Klinka likt som på film, vettu:Kunne ikke gjøre annet enn å rive med meg jentene ned på brygga for å nyte en slik en:
(Vårens første utepils: ✔)Så hva ville livet vært uten venner, familie, øl, eksamen og en god dose bekymringer?
Nothing I'll tell ya! Nothing! :)

Klæmmer ♡♡♡
   

3 kommentarer

Sina

12.mai.2010 kl.02:54

Så spennende at det ordnet seg med Australia! Så det blir Perthpå deg da? Jeg tar muligens et semester til her PÅ Gold Coast før jeg begir meg hjem til moderlandet for godt, så da er vi i Oz samtidig- bare synd det er på andre siden av landet! :p Lykke til med planleggingen, så ses vi nok i sommer! :D Klem

Sanna

12.mai.2010 kl.23:46

Jupp, blei perth'ern tilslutt :) Du blir der, ja?? Oioi! Jamen, da så: da må vi jo hooke opp! Vi kommer din vei en gang under sommerferien. Nov-des kanskje..

Cathrine

13.mai.2010 kl.15:24

WORD!

Legg igjen et fotspor

Sanna

Sanna

24, Oslo

Født i Sverige, oppvokst i Tønsberg, bosatt i Oslo - enda en bloggjævel. Studerer journalistikk og er innen rimelighetens grenser en gladlaks :) Blogger om smått og godt, alt og ingenting. Legg gjerne igjen et spor etter deg, eller send meg en e-post på: susannalindback@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits